3_s_sot

3_s_sot

"3С СОТ" пуска нов продукт за охрана

за страната. Досега той се предлагаше само в столицата, а вече от него ще се възползват и клиентите на "3С СОТ" в Бургас и региона.

Продуктът се предлага към пакета за охрана чрез СОТ и видеонаблюдение. Досега охраната се извършване чрез използване на радио канал. Сега освен него се ползва и новата система.

GPRS-ът дава възможности за препращане на информацията към диспечерския център на охранителната фирма и към клиента. Така той ще може да следи всеки сигнал, спиране на ток, всяко влизане или излизане в и от дома или офиса му и т.н.

"Предоставянето на охрана чрез СОТ и използването на новия продукт не оскъпява услугата за крайния клиент, но пък гарантира още по-висока степен на сигурност", каза управителят на "3С СОТ Бургас" Петко Иванов.

Фирмата продължава разширяването на мрежата от обекти, които се възползват от видеонаблюдението като начин за охрана. Екипите на дружеството обслужват 13 бургаски училища. Видеонаблюдение има и в учебните заведения в Созопол, Черноморец, Поморие, Каблешково. Под видеонаблюдение са и всички обекти на "Топливо" в Бургас, Сливен, Ямбол, Казанлък, Хасково, Димитровград, Кърджали и Раднево. От тази услуга се възползваха и три фотоволтаични централи в страната.