IMG_5394

IMG_5394

500 ученици се включват в турнир по футбол в Бургас провеждането му дадоха заместник-кметът на Бургас инж. Костадин Марков, който отправи приветствие и пожела успех на мероприятието, Веселина Деведжиева – директор дирекция "Спорт" към общината, Пламен Крумов, който е двигателят зад турнира, експертите към регионалния инспекторат по образованието Павлина Алексиева и Николай Станков, както и Георги Видолов – шеф на съдийската комисия към БФС. На срещата присъстваха и представители на училищата участници в тазгодишния турнир.IMG_5384

Второто издание на турнира ще включва две възрасти деца. Освен традиционния набор 2001, от тази година ще участват и 2002. 20 училища и на 500 деца от града ще се включат в битката за първото място. Миналата година шампиони станаха децата от ОУ "Антон Страшимиров". Тази година надпреварата ще бъде още по интересна, тъй като ще се води на два фронта, с две възрасти, от които ще бъдат излъчени два шампиона.
Следващата седмица ще се състои втора среща между организаторите и представители на участниците, на която ще бъдат определени групите и датите на самите мачове.