DSC_1589

DSC_1589

АБВ с пробив в Царево и Карнобат

за 43-то Народно събрание, които се проведоха на 5-ти октомври. Партията на президента Георги Първанов (2002-2012) получи 4,4% от гласовете на избирателите в община Карнобат. Същият резултат тя записа и в морската община Царево. Там АБВ е четвърта политическа сила.

В Сунгурларските села, където традиционно се гласува за БСП, АБВ също има завидни резултати. В Лозарево партията е получила гласовете на 30 избиратели срещу 55 гласа за "БСП - лява България".

Общо 5 475 души са подкрепили листата на коалицията, водена от генерал Михо Михов (на снимката вляво), на вота миналата неделя. Така партията има във Втори многомандатен избирателен район свой народен представител в лицето на генерала. За успешното представяне на листата и добрата предизборна кампания своя принос дадоха кандидатите за народни представители, хората от щаба и неговият председател и областен координатор Петко Иванов (вторият отляво надясно). Иванов навъртя хидяли километри само са месец и не пропусна нито една среща със симпатизанти и членове на партията в целия регион.