Iliana_Baliyska

Iliana_Baliyska

Актриса тръгва на турне "Детето на морето" малките таланти чрез конкурсите. Мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години ще могат да изявят своите дарби в организираните от нея конкурси. Те ще се проведат на 27-ми юли в Свети Влас - пред кметството, в Созопол на 28 юли на Античен театър, в Ахтопол на 29-ти юли пред читалището, в Царево на 30-ти юли пред читалището.

Записването за учaстие става на място - един час преди началото на спектаклите - 19.00 часа! Входът е свободен, но задължително - с усмивки!

Шото гостува традиционно и в курортен комплекс "Романтика" - Камчия - на 10-ти август от 19.00 часа.

За четвърта поредна година конкурсът - оригинал събира талантли деца от Варна на 25-ти август от 17.00 часа. Записването е два часа преди началото!

Чар, манекенски, артистични, музикални, спортни и всякакви изненадващи дарби са гаранция за успех в шоуто! Награди има за всички участници, а класираните от 1-во до 6-то място ще се представят в XV Национален фестивал на детското творчество "Малки големи таланти" и XV Национален телевизионен конкурс - оригинал "Мини Мис и Мини Мистър" - Есен на 21-ви септември 2013г. в Националния дворец на децата в София.

"Всички деца са си хубави, но това, което отличава нашите призьори е, че вече знаят: Сцената обича смелите! В курортите, в които ще гостуваме, всяка година талант показват и курортистчета от Русия, Баларус, Германия, Гърция, Испания, САЩ и много други - има и българчета, които живеят в чужбина и са тук само през ваканцията. Конкурсът - оригинал по време на турнето "Детето на морето" е не само Национален, а и международен! Очакванията ми и този път са много големи и съм сигурна, че ще има мноооого изненади за екипа ни", шегува се Илиана Балийска - автор, водеща и продуцент на мащабната творческа инициатива.