pirin

pirin

"Акулите" тръгват с 20 души за Гоце Делчев

Футболистите тръгват утре и ще нощуват в Банско, а в деня на двубоя ще пристигнат в Гоце Делчев. Програмата предвижда и следобедна тренировка в Банско. Мачът срещу "Пирин" е на 24-ти август, събота от 18.00 часа.

От групата за гостуването отпадат Бруно Оливейра и Ванчо Траянов, които се възстановяват от травми. Оливейра получи контузия в глезена след двубоя с Ботев Пловдив, а Ванчо Траянов все още не е в оптимално състояние след дългото възстановяване от травма. Отпадат още Свилен Нотев, Милчо Ангелов и Исуф Уатара. Националът на Буркина Фасо не тренира временно с отбора, поради лични причини. За пръв в групата попада сенегалският нападател Мохамед Соли, който бургазлии привлякоха през този трансферен прозорец. Друг футболист на "Черноморец" - Бургас Гаел Нлундулу пък разтрогна договора си с клуба по взаимно съгласие и вече не е футболист на „акулите“.
От началото на шампионата черноморци имат записани една победа, четири загуби и актив от само 3 точки, които ги поставят на предпоследното 13-то място.