Айдълът Тома връчи награда на "Несебър Мото"

Тя се организира за втора година от уеб портала moto.bg. Церемонията, в която участва цялата родна мотоциклетна общност, се проведе през уикенда и на нея бяха отличени мотоциклети в различните категории, както и значими мото-събития, състояли се през 2009-та.

 

 

 

Айдълът Тома, който също е запален моторист, връчи наградата на президента на "Несебър Мото" Атанас Терзиев. Несебърският клуб е отличен за втора година – през 2008-ма той получи приз за събитие – "Несебър мото бийч уикенд". “Заради спортния хъс и адреналин в кръвта на младите състезатели страната ни стана домакин на кръгове от Световния мотокрос шампионат”, изтъкна управителят на портала и организатор на събитието Ники Славчев.

Специален гост на "Мотор на 2010 година в България" бе Клаудио Теолди – мениджър за Европа и САЩ на спирачките "Brembo".

"Състезателите на "Несебър Мото" вече започнаха своята подготовка за тазгодишния сезон, който започва следващата седмица в Габрово със състезание по индуро", каза президентът на "Несебър Мото" Атанас Терзиев. Клубът ще участва с шестима състезатели – Росен Тончев – миналогодишен трикратен призьор по супер-мото, в мото-крос ще участват двамата братя Ганчо (национален шампион за 2007-ма – мотокрос) и Жулиян Георгиеви, Камен Георгиев – национален шампион 2008-ма (мотокрос), останалите състезатели са миналогодишният вицешампион Бойко Божинов (на писта) и Красен Кънев.