Monovski

Monovski

Бургаски подлез става изложбена зала свои творби в подлеза. Всички посетители и минувачи ще бъдат"свободни" да станат притежатели на рисунките му.

Експозицията е озаглавена "БезЦЕНнИ графики и думи на художника" и ще бъде открита на 7-ми февруари от 17.00 часа. Всички почитатели и притежатели на  негови творби ще имат възможност да вземат на място и автограф от Моновски.

"Надявам се изложбата да продължи поне два дни, но от друга страна за мен като творец ще бъде голям комплимент, ако хората оценят творчеството ми и пожелаят моите рисунки да красят техните домове и офиси", сподели Моновски, които за трети път гостува с изложба в Бургас.

Настоящата експозиция включва принтови разпечатки на компютърни графики. Авторът ще представи впечатляващи Corel Draw композиции на красиви бургаски пейзажи,натюрморти и портрети на бургаски интелектуалки . 

Заедно с картините на автора в подлеза ще бъдат показани и колажи със стихове на старозагорската поетеса Мария Донева. Час по –късно в 18:00 часа, тя ще представи книгата си "Шепа лъскави череши" в зала "Петя Дубарова" на културен център "Морско казино".

 Двете събития се организират със съдействието на Община Бургас.