ChernoMore1

ChernoMore1

"Черно море" надигра "Берое"

Мирослав Манолов откри резултата, оставайки очи в очи с вратаря на зелено-белите Ивайло Иванов. В 10-тата минута старозагорският страж сгреши фатално. След като получи топката в наказателното си поле, Иванов бе атакуван от Дончо Атанасов. Лошо изчистената топка срещна тялото на нападателя и влезе за втори път в мрежата на "Берое".

До края на мача играта бе съпътствана от остри единоборства. В следствие на това старши-треньорът Илиан Илиев извърши три принудителни смени, след като се контузиха Петър Костадинов, Емил Ангелов и Диан Генчев.
Стефан Генов (Фергюсън от Пловдив): "Много добро начало за нас, така и го мислехме - първите 10 мин да вкараме гол. Така и стана. През второто полувреме трябваше да играем по-предпазливо. Лоша контузия за Георги Илиев, комоцио. Каза, че не може да вижда, не вижда какво става и трябваше да го заменя. Имаше и грубо влизане срещу Дончо Атанасов. Доволен съм най-вече от агресията. Паломино е здрав, но няма тази кондиция и предвид, че контролихаме мача не беше нужно да го включвам в игра! Теренът бе какъвто за нас, такъв и за тях".

Илиан Илиев:
"Няма какво да коментирам, не красив мач. Незнам защо теренът беше поливан преди мача, което доведе до контузии. Малко хора от нашия отбор дадоха 100% от възможностите си. Имаше доста единоборства, подарихме им два гола. Това беше, не че причина за загубата са контузиите на моите играчи. Индивидуланите грешки се дължат не толкова на качествата, а на психиката. Получи се некрасив двубой. В началото на срещата подарихме два гола на домакините, след което на терена имаше само борба", заяви на пресконференция след мача Илиан Илиев. Според него твърдият терен спомогна за контузването на играчи на зелено-белите. "При някои футболисти факторът гостуване все още влияе и затова се огънахме. Не можахме да отговорим на единоборството, а индивидуалните грешки говорят повече за психиката, а не за качествата на играчите", допълни още Илиев.

Днес+