Cher123

Cher123

"Черноморец" загуби с 2:3 от "Славия"

в 8-та минута Тодор Паланков отне една топка в средата на терена, напредна и със страхотен удар от около 20 метра препарира Стефано Кунчев. След гола темпото на игра спадна и опасности пред двете врати липсваха. В 33-та минута след колективна грешка в отбраната на "акулите" Даниел Пеев успя да изравни. Този гол стъписа домакините и в 42-та минута белите от София получиха право да изпълнят дузпа. Точен от бялата точка за "Славия" бе Жуниор.

През втората част домакините вдигнаха оборотите и логичното се случи. В 58-та минута, след перфектно изпълнен пряк свободен удар, Георги Андонов изравни за 2-2. И точно когато се очакваше "Черноморец" да отбележи победен гол, след нова колективна грешка в защитата на бургазлии, влезлият като резерва Николай Божов донесе ценните три точки за отбора на "Славия". В 80-та минута Жереми Фо-Поре от състава на "Черноморец" получи втори жълт и съответно червен картон. Интересноте бе, че при първия жълт картон на французина рефера Димитър Андреев се обърка и вместо да декорира Траян Дянков, който направи дузпата, главният съдия показа официално предупреждение на Фо-Поре, което в последствие се оказа фатално за играча на "Черноморец".

"Неприятна загуба. Загубихме най-вече заради индивидуалните грешки, които направихме – визирам първия и третия гол. С тези два гола за съжаление си решихма съдбата. Въпреки това не мога да се сърдя на никой. Не искам да коментирам съдийството, но дузпата я направи Траян Дянков, а картон получи Жереми, след това получи втори жълт и сега няма да можем да го използваме за мача с "Черно Море". Някои неща са ми трудни за обяснение, но това е българската действителност", сподели след края на двубоя старши-треньорът на "Черноморец Бургас" Димитър Димитров.