"Черноморец-Поморие" се цели в четворката на Източна "Б" група

Той добави, че отборът ще се опита да повтори фурора за купата на Българи, който направи миналата година със спечелването на сребърните медали.

 

Изпълнителният директор Тодор Хънков подчерта, че "Черноморец-Поморие" е един от малкото клубове в България без задължения към когото и да било. „Горди сме и с постигнатите спортни резултати. Оправдаваме експеримента и риска на ПСФК "Черноморец-Бургас", след като нашата задача е да обиграваме за неговия представителен тим млади и талантливи футболисти”, посочи Хънков и очерта бюджетна рамка от 1 - 1,2 млн. лв. за новия сезон.

Старши треньорът Петър Хубчев изрази горещите си благодарности към ръководството за предоставените оптимални условия за подготовка. И той се похвали, че в "Черноморец-Поморие" всичко се плаща навреме. "Голямата заслуга е на триото Митко Събев – Фреди Бобич – Красимир Балъков. Грижите за нас ни задължават да даваме всичко от себе си. Чака ни два пъти повече работа през новия сезон, за да защитим завоюваните позиции, въпреки че не правим отбор за точки и класации, а за да подготвяме качествени попълнения за "Черноморец-Бургас", коментира Хубчев.