Deca

Deca

Децата на Бургас посрещат ваканцията с двудневен празник

То ще започне и двата дни в 10.00 часа и ще продължи до вечерта. Моторото на празника е "Бургас и децата".

Децата ще имат безплатен достъп до многобройните концерти, демонстрации, спортни съоръжения и работилници за изкуства и занаяти. Прекрасната инициатива цели да превърне посетителите в участници. Целта е да се представят изкуствата и талантливите деца от школите по стъклопис, барок, рисуване, грънчарство, работа с мозайка и с мъниста. Ръководителите на школите ще помагат на всички, които желаят да се пробват. Фондация "Шанс за децата" ще представи множеството дейности които вече години наред развива.

На специално изградените игрища на плажа ще станете свидетели на приятелските двубои на най-малките футболни шампиони от отборите на Звездичка и Дани Моралес, ще можете да участвате в неповторими мачове по плажен волейбол и плажен тенис.  Малки и големи ще могат да мерят сили на срийтбол, тенис на маса, бадминтон, борби, бокс и много други. Ще станете свидетели на шеметните изпълнения на карате клуб "Армеец", на клуба по Ушу,  сърфисти,  кайтисти, делтапланеристи и какво ли още не.

На сцената "Охлюва" ще пеят и танцуват най- смелите и талантливи деца на Бургас. Ще има зумба, народни песни и танци, модерен балет и множество естрадни и  фолклорни изпълнения. Танцьорите от балет "Дюн" отново ще подарят вълнуващи мигове на своите фенове. Ще има музика, забавления, хвърчила, награди и много изненади.