Boychev2

Boychev2

Депутатите от ГЕРБ: Изберете за Коледа българското

празници.

"Книга от български автор, изделия изработени в български работилници за бижута или за играчки, картички и сувенири направени от деца в школите по рисуване... Това са само част от възможностите, които има всеки един човек за да подпомогне собствената си регионална икономика", казва областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев. Вече повече от две години той е член на парламентарната Комисия по икономическа политика, енергетика и туризъм. От скоро в същата комисия заседава и Стоян Гюзелев.

"Целогодишно българският потребител инвестира в стоки, които в повечето случаи са произведени извън страната, дори извън територията на Европейския съюз. В дните преди Коледа, когато потреблението е най-високо, можем да се замислим върху това и да се насочим към продукти произведени тук, в нашите градове. Ако повече хора се включат в тази кампания ефектът ще се усети много силно. Аз лично ще споделя идеята си първо с кметовете на ГЕРБ от областта, както и с общинските съветници на партията, които са почти 100", казва Бойчев.

По традиция и тази година ГЕРБ-Бургас ще отдели бюджет за ръчно направени коледни сувенири. Специално за партията в творческата работилница на хора с увреждания в Бургас украсиха около 300 шишарки, които ще достигнат до членове на ГЕРБ, вместо коледни картички.