DSC_9101

DSC_9101

Депутати се хвалят в социалната мрежа

споделят с приятелите и последователите си свършеното от тях. На личните си профили в мрежата народни избраници в 42-я парламент споделят заслугите си за времето, прекарано в НС.

Семир Абумелих (ГЕРБ) е изброил направеното от него за една година в парламента. Депутатът се хвали с изказванията си в комисиите, в пленарна зала, с питанията, предложените законопроекти и срещите с избиратели. Явно страницата му в мрежата му се е видяла малка, защото той е качил същата информация и на специализирания сайт на собствената си болница.

Колегата му от "Коалиция за България" DSC_9831Атанас Зафиров (на снимката долу) пък всеки ден благодари чрез профила си за номинациите за нов мандат, които получава на общинските конференции на БСП в областта. На някои от събранието бургазлията е присъствал лично. Отсъствието му от партийната среща в Камено обаче не е попречило той да бъде отново издигнат за кандидат-депутат. От постовете на Зафиров става ясно, че се е отчел за свършеното от него и благодари от сърце за гласуваното доверие.

Под статусите и на Семир Абумелих, и на Атанас Зафиров има коментари на партийни членове и симпатизанти на техните партии, които ги поздравяват и подкрепят. Не липсват и такива обаче, които изказват отрицателното си мнение за свършеното от тях или недоволството си от неспазени обещания.