Zodii

Zodii

Деви - не е момент за смяна на работата

В романтично отношение, Венера ще се намеси и ще се наблюдава охлаждане и недоверие у двойките. Периодът е благоприятен за решения на финансови въпроси, преговори, подписване на договори, решаване на спорни въпроси. В разговорите спазвайте дадената дума. Ако търсите работа, периода е двузначен. Едната от страните ще преразглежда условията и ще се отметне от обещанията си. Уреждайте делата си с чар.

 

 

 

 

През декември Овните да са сдържани, за да избегнат конфликти, Телците да не проявяват излишна смелост в приказките. Близнаците да не се набиват на очи пред началството. Раците да избягват необмислени действия и постъпки. Лъвовете да забравят за предразсъдъците си и да не слушат чуждото мнение. Девите да се оттеглят от делата си и да обърнат внимание на семейството. Везните ще постигнат хармония, само ако се променят вътрешно. Скорпионът ще се грижи за по-възрастни роднини. Стрелците да избягват съблазънта. Козирогъг да действа екипно, не сам. Водолеите да стоят настрана от авантюри. Ако са търпеливи и сдържат емоцията, Рибите ще увеличат приходите си.

 

 

 

 

Честит празник на всички моряци, рибари, банкери и студенти!

 

Честит празник бургазлии!

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 02-08.12, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, трудно ще постигнете набелязаната цел, поради недоразумения с партньорите. Жизненият ви потенциал е снижен и не ви препоръчвам да се захващате с новости. Внимавайте при шофиране и при работа с документи. В личен план са възможни разочарования.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - Необходимо е да преосмислите постъпките си.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, романтично сте настроени, но не е времето за любовни трепети и похождения. Всичко е възможно да се окаже не така, както го мислите. Не изпадайте в отчаняние, особено ако чуете нещо по свой адрес. В работата и при вас ще се получават недоразумения.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Не влизайте в спорове с началството.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, тези които се занимават с търговия или с недвижими имоти ще имат успех. Голяма е вероятността да получите главозамайващо предложение, от което ще си докарате допълнителни приходи. Съветвам ви само да не се хвалите и да не го споделяте с никого.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – С любимият човек бъдете внимателни. Емоцията се покачва. Гледайте да не стигате до караница.

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, бъдете крайно внимателни през работните дни. Не е време за кариерно развитие, по-скоро е за оттегляне от деловата активност. Раздразнителни и изтощени сте и гледайте да не ви въвлекат в излишни спорове.

 

 

СЪВЕТ – Поработете върху тонуса си.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, задават се изпитателни дни пред вас. На проверка ще бъдат подложени взаимоотношения с партньори и контрагенти. Всеки договор или проект се налага да бъде преразгледан. Внимателно обмисляйте всяка своя стъпка. Голяма отговорност се иска от вас сега.

 

 

СЪВЕТ – Необходима ли е да обещавате неща, които не сте сигурни дали ще изпълните?

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, недоразумения и при вас, най-вече от служебен характер. От вашата издръжливост и постоянство ще зависи изходът от всяка ситуация, а тя все ще е противоречива. Даже и да ви писне, моментът не за смяна на работата.

 

 

СЪВЕТ – Следете за нервното си напрежение, да не ви докара до болести.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, можете да разчитате на помощ от близки, колеги, съседи. Ръката, която сте протягали и сте раздавали, без да чакате нищо в замяна, сега се подава към вас. Неочаквано дори и за вас идват хубави дни и вести още от понеделник. Нараства и личното ви обаяние.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Не се възгордявайте от дадената ви свобода.

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, отново сте неудовлетворени от себе си. Донякъде е разбираемо, защото летвата, която си поставяте трудно ще достигнете, а и го изисквате и от останалате. Не прибързвайте и не бъдете крайни, за да не ви се влоши финансовото положение.

 

 

СЪВЕТ – Не рискувайте и не се занимавайте с комерсиални дейности тази седмица.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, точно обратното на Скорпионите, вие се заемате само с комерсиална дейност. Жизнеността ви и обаятелността ви са на много високо ниво. Мислете стратегически и забелязвайте и най-дребните детайли - там е разковничето на успеха ви. Ако се налага, търсете нетрадиционни пътища за разрешаване на ежедневните въпроси.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – У  дома не си правете лъжливи изводи, иначе усложненията там ще станат големи.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, неоснователни обвивения и критични забележки ще отнесете през работните дни. Търпението ви ще се изчерпи много бързо, но в никакъв случай не реагирайте. Ще мине и ще замине. От вашата издръжливост ще зависят нещата. Желанието ви за по-висок пост към момента няма да се осъществи

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Сънищата ви са реални.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, седмицата ви е на пророчества. Знаци ще получавате отвсякъде. Свише ви се дава. Звездите ще ви заредят с известна доза космическа енергия. Приемайте и ходете на гости, за да раздадете част от тази енергия. В противен случай, т.е ако не успеете да я изразходите, следва пренапрежение.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Периодът е благоприятен за профилактика на всякакви заболявания.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще преодолеете съмненията и ще получите уравновесеност в мислите и в чувствата си. Неудовлетвореност може да имате от работата, но не унивайте. Помислете си само, колко трудно е да се намери работа и то добре заплатена. От вас се изисква компетентност и решителност в действията, за да избегнете евентуални грешки.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Не правете рискови операции.