m_bus_Svishtov

m_bus_Svishtov

Директният автобус от Бургас до Свищов тръгва отново от понеделник  Цената на билета е 30 лева, но фирмата предлага и възможности за отстъпки.

Билет "премиум аванс", който е за ученици, студенти и пенсионери, може да бъде купен с 3 лева по-евтино до седем дни от датата на пътуването. 
Най-голяма е отстъпката, ако билетът е в двете посоки и се използва в рамките на 24 часа. Тогава той  ще струва 56 лева.
Ако пътуването до Свищов и обратно е в рамките на една седмица, "М-Бус" предлага цената от 58 лева. 
Намаление от 1 лев на касите на фирмата се прави и за редовни пътници, които не са студенти или пенсионери и предварително заплатят билета най-късно до 7 дни от датата на тръгване. 
Подобни отстъпки се правят за всички клиенти на "М-Бус" за дестинациите до Варна, Обзор, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Плевен, Казанлък, Габрово, Севлиево, Ловеч и Горна Оряховица.
Управителят на транспортната фирма Румен Христов припомни и влезлите в сила от началото на септември отстъпки за ученици от 7 до 10 години. Те пътуват на половин цена. За тях билети се издават на  касите на М-Бус срещу представена ученическа карта.
Децата до 7 години се возят безплатно, каза още Христов. Документът, който удостоверява възрастта им, е копие на акта за раждане. 
С такива документи трябва да се снабдят и родителите на децата в Карнобат, за да получат карти за пътуване в градския транспорт. "М-Бус" е фирмата, която обслужва вътрешните линии в Карнобат. 
Там продължава благоустрояването и на района около автогарата. Транспортната фирма взе сградата на концесия за 30 години. 
В автогарата "М-Бус" вложи над половин милион лева, за да я превърне в една от най-красивите в страната с всички необходими удобства- отопление през зимата, охлаждане през лятото, тоалетни за инвалиди и стая за майки с деца. От началото на следващия месец автогарата ще е готова да приема и предоставя всички необходими условия за преминаващите през Карнобат автобуси . А за празника на града "М-Бус" ще придаде и нов облик на района около сградата- зелени площи и модерно осветление.