DSC_7652

DSC_7652

Две футболни легенди от САЩ 94 в Равда в Равда. Популярните ни национали се включиха в приятелски мач между отборите на "Пирин" - Благоевград и "Равда". На стадиона в морското селище двата отбора направиха показно.DSC_7677 Първата среща бе по повод празника на Равда, която почита своята закрилница света Параскева.

В отбора на домакините под №22 (с който игра Марадона) се включи кметът на Равда Андон Бакалов. Стадионът бе препълнен с любители на футбола без значение на възраст и националност. Сред запалянковците бяха местни фенове, туристи от цяла България, Русия и Германия. "Нека това не е първата наша среща.DSC_7696 Надявам се да дойдете отново при нас да играем, а защо не и догодина да се включите в празника на Равда", каза преди срещата Андон Бакалов. На всеки един от футболистите от двата отбора той раздаде сувенир, а на легендите - Ивайло Андонов и Петър Михтарски - купи. С едноминутно мълчание футболисти и зрители почетоха паметта на Трендафил Ханджиев - местен спортен деятел.DSC_7714
Футболната среща между "Пирин" - Благоевград и "Равда" бе гвоздеят в двуднената програма за празника на селището.
На сцената се изявяваха малки таланти,DSC_7842 сред които студио за модерен балет "Звезди", които обраха овациите на публиката. След тях на сцената дойде реда на Поли Генова. Чаровницата даде всичко от себе си. Така тя подгря чакащите на площада за изявата на фолк певицата Ивана.