Фронтменът на "Apollo 440" влюбен в "Spirit of Burgas"

"Да свирим на основната сцена на "Spirit of Burgas" за нас беше страхотно преживяване! Публиката беше наистина чудесна и си личеше, че се забавлява заедно с нас", каза Ерол – фронтмена на "Уикеда", веднага след слизането на групата от основната сцена. Групата смени в последния момент отпадналия от участие във феста Evеrlast. "Уикеда" трябваше да свирят на друга сцена, но шансът им се усмихна и се качиха на главната. И доказаха, че изборът е правилен с шоуто, с което зарадваха феновете си.

"Това бе моето идване в България. Очарован съм от красивата гледка към морето, която ми се разкри от сцената. Публиката беше пълна с енергия и определено искам да дойда отново тук", сподели и DJ Shadow впечатленията си от третото издание на фестивала. Консулът в британското посолство у нас Джон О'Шонеси благодари на кмета Димитър Николов за гостоприемството и похвали добрата организация на Spirit of Burgas.

Идеално проведен фестивал, никакви инциденти и страхотна музика – това са основните впечатления на младия дипломат. Той присъства и на трите фестивални вечери, за да помага на британските фенове, които бяха втората по големина група, след българската.

Джон О’Шонеси изрази задоволството си от факта, че заради перфектната организация на Спирита съдействието му е било търсено рядко, което му позволило да чуе както хедлайнерите, така и много български групи.

Догодина ще дойда отново, предполагам с още по-внушителна група британци, заяви консулът.

Снимка Христо Петров