Turnir1

Turnir1

Футболистите от "Св.Св. Кирил и Методий" с нова купа

СФК "Свети Никола".

На финала СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" Бургас победи трудно с 2-1, игралите три поредни мача ОУ "Княз Борис 1" Бургас. Трети се класира отбора на ОУ "Климент Охридски" Бургас.

Голмайстори на турнира с по 7 гола са Петър Генчев от ОУ "Княз Борис 1" Бургас и Янчо Янев от ОУ "Антон Страшимиров" Бургас. За най-добър вратар за втори път бе избран Стоян Найденов от ОУ "Княз Борис 1" Бургас. За най-полезен играч бе избран капитана на ОУ "Княз Борис 1" Бургас Васил Добрев. Всички призьори получиха купи.

Турнирът се проведе по системата на двойна елиминация, за да имат шанс загубилите отбори. При такава система и такъв формат досега в Бургас не е имало проведен турнир.

Надпреварата се проведе в зала "Никола Станечев", която бе безвъзмездно предоставена от Община Бургас. От областния съвет на БФС осигуриха безплатно съдии, които да бдят за спазване на правилата по време на игра. Всичките 16 отбора получиха от организатора СФК "Свети Никола" - Бургас по една футболна топка, календар на мъжкия футболен отбор и специално изработено за турнира флагче.