DSC_2662

DSC_2662

Георги Дюлгеров с промоция на нов видео клип

Георги Дюлгеров, аранжимент - Светослав Лобушки. Режисьор на видеото е Румен Проданов - PV. Клипът ще бъде показан за първи път пред публика. Песента ще прозвучи и акустично.

На своеобразната промоция Георги Дюлгеров ще изпълни и няколко песни, които ще влязат в двойния му албум, който предстои да излезе. Сред авторите им са Александър Кипров, Красимир Гюлмезов, Валентин Пензов, Руслан Карагьозов и други.

Певецът прави първите си стъпки на голямата сцена преди 20 години в тв предаването "Като лъвовете". През годините печели редица награди от национални и международни конкурси. Сред най-ценните отличия са: Гран при от фестивала "Сарандев" в Добрич, "Короната на Търновград" във Велико Търново, "Златен кестен" в Петрич, специална награда от фестивала в Кишинев, Молдова, наградата на публиката от Международния конкурс за естрадна песен в Талин, Естония. Певецът печели два пъти голямата награда на националния конкурс за българска забавна песен "Бургас и морето". Първият път това става с песента "Това море и този бряг", а вторият - с "Ваш да бъда".