Георги Дюлгеров ще пее в новогодишната нощ на площада в Поморие. Снимки Архив Черноморие-бг

Георги Дюлгеров ще пее в новогодишната нощ на площада в Поморие. Снимки Архив Черноморие-бг

Бургаският изпълнител Георги Дюлгеров ще пее в новогодишната нощ в Поморие. Празникът под открито небе, организиран от Община Поморие, започва в 23.30 часа на 31-ви декември на площад "Св. св.Кирил и Методий". Точно в полунощ файерверки ще озарят небето над града. В 00.30 часа ще започне втората част на новогодишния концерт на Георги Дюлгеров на външната сцена до народно читалище "Просвета 1888".

Празникът на открито в Несебър е с начален час 23.30 часа на 31-ви декември с концерт на оркестър "Веселие". Точно в 00.00 часа новогодишни фойерверки ще озарят небето над площад "Жулиета Шишманова".

Бургаската музикална формация "Фортисимо" с ръководител Милена Добрева ще пее на 31-ви декември в Созопол. Концертът, организиран от Общината, ще започне в 22.00 часа на площад "Хан Крум". "Фортисимо" ще изпълнят акапелно популярни песни.

Всеки жител и гост на Созопол, решил да изпрати на открито старата и да посрещне новата година ще получи новогодишна баница и чаша вино.

В празничната нощ на специално изградената сцена ще излязат солистите и танцьорите на професионален ансамбъл "Странджа" и любимците на созополската публика от "Ел Греко".

Минути преди полунощ кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев ще отправи приветствие към всички. Заря ще отбележи настъпването на 2020 година, а празникът ще продължи с български хора и народно веселие.

С народна музика ще изпратят 2019 година в Приморско. От Общината са организирали веселие на открито. Концертът ще започне на 31-ви декември в 23.30 часа на площада. За настроението на всички ще свирят и пеят оркестър "Странджанска младост" с ръководител Атанас Панайотов и солисти Галя Гильова, Димо Димов, Александра Димитрова.

Галерия