DSC_9174

DSC_9174

Гледаме Руслан Мъйнов в Стая 1313 "Адриана Будевска" в Бургас. Талантливият артист и не по- малко силен, като певец, участва в премиерна постановка на Морската драма. Руслан Мъйнов играе в пиесата "Стая 1313", сценична версия и постановка на Богдан Петканин. Нашумялото произведение на Рей Куни ще може да се види от феновете на театъра на 9-ти откомври от 19.00 часа.

Сценични партньори на Мъйнов са Николай Стоименов, Тони Минасян, Анелия Луцинова, Стоян Памуков, Асен Лозанов, Димитър Мартинов, Аглика Бояджиева и Зорница Константинова.
"Руслан Мъйнов е обичан и харесван артист и изпълнител на руски романси и оперни арии. Бургаската публика го е гледала в гостуващи спектакли, но за първи път той играе в пиеса, поставена на сцената на ДТ "Адриана Будевска", припомнят негови фенки. За реализацията на постановката  на бургаска сцена Мъйнов е загърбил други творчески изяви. Така комедийният чаровен актьор се е отдал изцяло на ролята си в "Стая 1313". В творбата на Рей Куни се изявява и по-голяма част от творческият екип на "Адриана Будевска", довериха хора от гилдията. Това е втората премиера на бургаската драма от старта на сезон 2015 година. Под №1 в афиша на театъра бе "Опасно за живота" по Пиер Шено, постановка на Асен Блатечки. Пиесата може отново да се види на 14 и 20 октомври.

Галерия