DSC_9590

DSC_9590

Гола мадама посрещна Бойко Борисов в театъра

прекрачи днес. Еротичният фотос обаче не впечатли Борисов, който го подмина и се заизкачва по стълбите, следван плътно по петите от вицепремиера си и министър на финансите Симеон Дянков и министрите - на културата - Вежди Рашидов, на регионалното развитие и благоустройството - Лиляна Попова и на земеделието и храните - Мирослав Найденов, от областния управител Константин Гребенаров и кмета на Бургас Димитър Николов. Директорът на "Адриана Будевска" - Борислав Чакринов влезе в ролята на гид и показа на премиера и част от кабинета му ремонтираната зала, завършената камерна зала "Апостол Карамитев", фойаето, стълбите и тоалетната. 

DSC_9600Театърът е реконструиран със средства по оперативна програма "Регионално развитие". Общата сума, която бе отпусната е на стойност 1 335 588 лева и още 150 000 лева от бюджета на Министерството на културата.

Премиерът седна на най-горния ред и се разположи удобно в стола, докато слушаше през какви перипетии е минал ремонта на сградата. Половин час по-късно преряза лентата на обновения театър.