PC050048

PC050048

Грейна елхата в Поморие за да поставят заедно началото на Коледно -новогодишните празници. Светлините на елхата тази година запалиха малките Ани и Щерион Гуджукови. "В края на годината всеки прави своята равносметка. PC050023PC0500062014 година беше добра за нас. Когато виждам толкова много хора с усмихнати лица съм убеден че когато човек е позитивно настроен, когато го води доброто -  хубавите неща се случват. Искам да ви пожелая весели празници, много здраве и топлина в сърцата. Обичайте близките си хора и нека с добри мисли да вървим напред", пожела на съгражданите си кметът на община Поморие Иван Алексиев.

В тържеството взеха участие възпитаници на Общински детски комплекс - Поморие и ученици от Националното училище за музикално и сценично танцово изкуство  "Проф. Панчо Владигеров" - Бургас, а водещ на празничната програма беше литераторът Петя Казакова.

Гостите разгледаха и юбилейната изложба живопис на Йордан Маринов, която беше открита в изложбената зала на читалище "Просвета 1888". Вечерта завърши с концерт на известната българска група "Deep Zone Project".