IMG_2399-1

IMG_2399-1

"Нефтохимик" с първа победа в контролите

с оглед на етапа от подготовката, на който се намират.

Треньорът на "нафтата" Димчо Ненов пусна в игра два различни състава през двете полувремена, а на вратата по 30 мин. пазиха и тримата вратари на отбора. Головете отбелязаха  Диян Лефтеров, Живко Петков, Станимир Митев и Любо Божинов, като по два гола паднаха във всяко полувреме.

След двубоя наставникът на Нефтохимик Димчо Ненов заяви, че е доволен от представянето на футболистите в мача. Той е предпочел контролен мач с "Несебър" пред планираната двустранна игра, за да види в реална игрова обстановка изявите на футболисстите си и затова благодари на несебърския тим за бързата реакция и даденото съгласие за провеждането на мача.

Ненов сподели още, че предстои много работа, за да може "Нефтохимик" да добие облика, който той иска да вижда и да показва игрите, които феновете очакват от него.

Отборът ще почива в неделя, а от понеделник продължава програмата си по предварително определения график. Първата тренировка за седмицата е насрочена за 9 часа в понеделник на спортен комплекс "Славейков".