DSC_6859

DSC_6859

"Хеликон" събира четири дами на 14-ти февруари

домакините ще създадат празнично настроение на редовните си клиенти и на тези, които случайно прекрачат прага от 17.00 до 19.00 часа.

Елка Стоянова - юрист по образование с нежна лирична душа, ще влезе в ролята на ВИП книжар. Юристката на "Митница Бургас" за първи път ще стане част от екипа на книжарницата и ще консултира клиентите при избора им на книга. В продължение на час тя ще продава, а късметлиите, закупили си книга от нея ще получат и автограф с печат с надпис: Вас ви обслужи, Елка Стоянова. Тя ще има броени минути да си поеме въздух и да се гмурне към поредното си предизвикателство, този път да представи книгата "Аз съм принцеса... и това не подлежи на осъждане" на Гергана Янчеве, Еми Цветкова и Десислава Георгиева. Книгата излезе от печат в края на миналата година, издадена от "Знаци". Тя се продава с ръчно изработено бужи от Маргарита Стайкова.

Специално за премирета Гергана Янчева, чиято страст, освен писането, е и кулинарията, е изработила ръчно топящи се в устата шоколадови изкушения. Бройката е ограничена и от тях ще има за тези, които не пропуснат представянето.