Третото издание на китарния фестивал събира меломани на 27 юли

Третото издание на китарния фестивал събира меломани на 27 юли

Хитът на ФСБ - "След 10 години" ще сложи финалният акорд на тазгодишното издание на китарния фестивал "Burgas Jam". Той ще се проведе на 27-ми юли в района на Морска гара. Началото ще бъде в 19.00 часа.

На сцената ще се качат ФСБ с уникалния си спектакъл "40 години ФСБ". Ще чуем всичко най-добро от тяхното творчество. Това ще са два астрономически часа, в които групата ще изпълни десетки песни, любими на няколко поколения. Заедно с Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, на сцената ще видим петима млади музиканти, подвластни на магията ФСБ. Това са Николай Копринков - китара, Ивайло Звездомиров - бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков - барабани, Борислав Бояджиев - перкусия.

Преди ФСБ публиката ще се наслади на изпълненията на световния посланик на фламенко музиката Луис Гало и неговата група "Los Caminos De La Guitarra", както и на соло изявите на няколко талантливи и бързоръки български китаристи - Николай Карагеоргиев, Атанас Недев, Борис Николов, Ангел Демирев, Ивайло Христов и други.

Все още могат да се купят промо билети на цена от 14 лева. Билети на редовната цена от 18 лева се продават в Еventim, на касите в експоцентър "Флора", Държавна опера, Туристически информационен център, лятната каса до Часовника. От тях ще има и на входа на фестивалната зона на 27-ми юли.