DSC_4710

DSC_4710

Италиански апарат маха целулит, изглажда бръчки

с мастните натрупвания и целулита. В основата на препарата е колагенът, който поддържа и възстановява съединителната тъкан и колагеновите фибри, така се изгражда опорна "биомрежа", която осигурява стегнатост и плътност на кожата и е основата, върху която се надграждат всички останали структури.

Неправилно хранене, недостотъчен прием на вода, недостатъчни или липса на упражнения, напрегнатост, стрес са само част от факторите, които допринасят за натрупването на мастните депа. Това води до появата на т.нар. "портокалова кожа", която притеснява всяка жена. С помощта на курс от процедури във "Вита" ще ви помогнат да се справите трайно с проблема. Всяка процедура трае около 40 минути. За да има нужния ефект, е необходимо да се направят от 5 до 10 процедури, като се използва специална ампула с колаген. Ефектът се усеща още след първите няколко сеанса, а за да се задържи за по-дълго време жената трябва да промени начина си на живот и да прави по една поддържаща процедура на месец, в случай че това е нужно.

В навечерието на празниците в център "Вита" предлагат преференциални цени от 60 лева за една процедура.

Италианската фирма е разработила и препарат за намаляване на видимите признаци на състаряване на кожата и бръчките, както и за овлажняване и ревитализация на кожата. MD-Tissue е нов медицински препарат, с който работят в бургаския център. Чрез неговата употреба и жени, и мъже, опъват бръчките по лицето си. С помощта на колагена, който се използва и тук бръчките намаляват, кожата се опъва и изглежда по-млада и стегната. За да има ефект, е нужно да се направи серия от процедури от 5 до 10. Броят им зависи от възрастта на пациента, от степента на еластичност на кожата.