Живко Иванов празнува своята 70-годишнина. Снимки Бургас без цензура и авторът

Живко Иванов празнува своята 70-годишнина. Снимки Бургас без цензура и авторът

"Където и да отида, където и да правя изложби у нас и в чужбина, винаги казвам, че съм от Бургас. А когато се прибера у дома, винаги ми става по-цветно и добро". С тази откровена изповед художникът Живко Иванов откри изложбата си, която подреди в художествена галерия "Петко Задгорски".

Залата на галерията не можа да побере бургазлии, гости на града, художници и почитатели на творчеството на художника. Именитият бургазлия отбелязва с настоящата изложба 70-тия си рожден ден. В експозицията са наредени 40 живописни платна. Живко сподели, че в момента е със здравословен проблем и пред всички благодари на двамата си лекари, които вече три години се грижат за него. Медиците бяха дошли специално от София, за да уважат откриването на експозицията. До него бе и внукът му. "Това е моят внук Борил, който е кръстен на мен", сподели с типичното си чувство за хумор Живко Иванов.

Екипът на сайт "Чероморие" му честити хубавата 70-годишнина, с пожелание за крепко здраве и все така четката и вдъхновението на артист да не го напускат!

Галерия