Adelina1

Adelina1

Концерт събира пари за лечението на Ади

- злокачествен тумор и спешно се нуждае от животоспасяваща операция в клиниката "Хадаса" в Израел. Необходимата сума от 91 660 лева за провеждането на лечението е непосилна за семейството на момичето. Крайният срок за събиране на парите за операцията е месец септември 2012 година.

Сред организаторите е певецът Стефан Илчев. Концертът е на 29-ти юли от 19.00 часа в Летния театър и се организира със съдействието на община Бургас.

Кметът Димитър Николов предлага средствата от продажбата на билетите за конкурса "Бургас и морето" да отидат в помощ на Ади. Той е входирал докладна записка с предложението, която ще бъде гледана на сесия на Общинския съвет на 24-ти юли. 

В мотивите си Николов посочва, че по този начин "освен възможността да се насладят на любимите си изпълнители, бургазлии ще могат да дадат своя принос за подпомагане на лечението на това младо и слънчево момиче и заедно да й дадем шанс да продължи нормално живота си". Бургаският кмет още предлага, в нощта на конкурса, на предварително определени места да бъдат поставени урни, където всеки, който желае, ще може да даде своя принос за животоспасяващата операция. Събраните средства също ще бъдат преведени по дарителската сметка на момичето. За да се осигури прозрачност, Николов предлага общинският съвет да избере комисия, която да контролира целия процес по събиране на даренията, отварянето на урната, преброяване на средствата и превеждането им по банковата сметка на Ади. Може да помогнете като изпратите SMS - DMS ADI на 17 777 - 1,20 с ДДС или по сметката в Уникредит Булбант

- BG 90 UNCR 7000 1520 6364 10 BGN

BG 43 UNCR 7000 1520 6364 80 EUR

SWIFT/BIC CODE - UNCRBGSF

титуляр на сметката - Аделина Делянова Коджабашева.