Hor4

Hor4

Козирози - затваряйте си очите за някои неща

на февруари. Новите начинания са забранени. Търсете компромис между емоционалност и практичност.

Не споделяйте плановете си. Пазете се от плагиати. Всякакви договорки и обещания могат да се провалят в последния момент. Пълнолунието ще даде отражения на емоционално и физическо ниво при всички зодиакални знаци до края на работната седмицата.

 

 

 

 

 

През февруари Овните ги чакат любовни терзания, които ще ги накарат да се замислят върху собственото си поведение. На Телците ще им се получава, но ги съветвам да оценят това, което им се дава. Близнаците да не недоволстват, а да вложат повече увереност и упорство в работата си. Раците ще бъдат забелязани и могат да очакват повишение. Лъвовете дълго ще пресмятат плюсове и минуси при новите делови предложения. Девите ще са наблюдатели. Да изчакват, защото след затишието идва и бурята. Везните ще бъдат доста натоварени с излишна работа. Скорпионите ще се забъркват в конфликти, за които Сатурн ще ги накара да съжаляват. Стрелците да се съсредоточат в своите си задължения, а не да вършат работата на колегите си. Козирозите да очакват неразбории от всякакво естество. Възможно е някои да сменят работата си. Водолеите ще бъдат затрупани от работа и ще спрат да забелязват интригите на работната място. На Рибите се дава изпитание. Да се пазят от конкуренцията.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 17-23.02, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, не ви съветвам да споделяте плановете си - маловажни или грандиозни. Направите ли го ще влезете в капан на недоброжелатели, от който трудно ще излезете. Старайте се да се придържате към главните си задачи, без да откланяте вниманието си към чуждото. Избягвайте общи мероприятия, сбирки, където ще ви е много некомфортно.

 

 

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, ще спечелят онези от вас, които избягват риска и не действат на своя глава, а се допитват до по-старши от тях. Използвайте опита на другите, учете се от грешките им. Помощници няма да ви липсват, стига да съумеете и от тях да извлечете полза за себе си. Емоциите, които ще изпитвате ще са доста негативни.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, на вас ще ви върви през седмицата. Хора, които до сега даже не са ги забелязвали, изведнъж ще се сетят за тях. Всякакви договорености ще бъдат успешни, но внимавайте - не слагайте подписа си под тях. Нека другите го направят. Близките им също ще ги подкрепят и морално, и материално. Съветвам ги да не занемаряват външния си вид, който е много важен за напредъка им.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, каквото и да предприемете да вършите обмислете го още веднъж. Спомнете си поговорката “два пъти мери, един път режи“. Всякаква прибързаност ще води неприятности след себе си, та чак може и и да изглеждате смешни в очите на другите. У дома не инициирайте ремонти, защото резултатът ще е плачевен.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, като омагьосани ще сте тези дни. Едно смигване ще е достатъчно да завъртят главата ви. Дните ви са подвластни на изкушения и провокации. Крайно свободолюбиви ще се чувствате, което предвид натурата ви е грешен подход. С поведението си може да породите недоверие у близките си.

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, хората които са влизали в живота ви внезапно или са изиграли важна роля някога, отново ще се появят. Само, че в този период, тези хора няма да ви са от полза, напротив звездите ви предупреждават да се пазите от манипулативните им игри, за да не ви вкарат в интриги. Потърсете доверените си приятели, които наистина ще ви помогнат да избегнете грешките.

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, ще ви влече новото. Нови интереси ще се появят при вас. Стари, позабравени таланти ще напомнят за себе си. Ще ви се иска да учите нещо ново, да преоткривате себе си. Належащите ви дела ще изостават и от това ще следва лошото впечатление, което ще оставите у познатите си, у началниците, но за сметка на това, ще се издигнете в очите на новите хора, които ще се появят до вас.

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, с объркани мисли ще стартирате седмицата. Известна доза подозрителност ще се наблюдава у вас. Ще си мислите, че зад всеки ъгъл се крие предател, интригант, враг. Внимавайте да не обидите и близките си с тази подозрителност. Усамотение и анализ ще ви трябват, за да стигнете до истината. Нервната система ви е превъзбудена. Обърнете внимание на сърдечната дейност.

 

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, доста висока ще ви е самооценката. Готови сте да тръгнете по пътища, водещи до незнайно къде. Съобразяването с останалите ще ви дразни. Ако не се спрете, ще си навлечете големи неприятности и ще повлечете със себе си невинни хора. Внимавайте и с харчовете. Не пазарувайте импулсивно.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, доста наставнически ще се държите тези дни. Възпитателната ви дейност може да излезе извън рамките на позволеното. Послушайте звездите - затваряйте си очите за някои неща, най-вече това се отнася за родителите козирози. Организирайте забавни вечери със състезателни игри, където да се чувства и надпреварата, и интелигентността в играта. Повярвайте този метод ще се окаже по-възпитателен от вашия.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, звездната ви карта е доста объркана. Сами не знаете, какво искате водолеи! Ще работите върху отдавнашни ваши планове, които ще се реализират, но не му е времето да правите това сега. Ще се разочаровате, а и може да загубите вяра в себе си. Поддръжка търсете само у близките си, макар че който и каквото да направи за вас, няма да подобри настроението ви.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще се налага да прескачате от задача на задача, да изоставяте текущите и да се захващате с нововъзникналите. Не се тревожете. Ще смогвате, но и доста ще се уморите, по-скоро отегчение ще е подходящата дума за вас. Търсете хора, привлечете ги на ваша страна, ще ви помагат. Душевният ви комфорт ще се наруши, но за сметка на това ще отхвърлите доста работа.