Латин Венков се връща в състава на "Спартак" , тъй като тренира само от няколко дни.

Лидерът в класирането гостува утре на "Ботев" в Нови Пазар. Контузени продължават да бъдат Боян Илиев и Димо Димов. Съперникът е последен в класирането от участващите отбори. В целия шампионат до сега е спечелил едва 3 победи, последната на 26-и септември. "Ботев" завърши наравно в последните 3 срещи. В есенния дял "Спартак" разгроми съперника с 6:0. 

"Спартак" навлиза в доста тежка серия. След утрешното гостуване в събота варненци приемат "Девня". Днес официално двубоят бе изтеглен, тъй като по програма трябваше да се проведе в неделя. На 4-и "Спартак" играе полуфинал в турнира за купата на аматьорската лига срещу "Ботев" (Козлодуй) в Бяла, а в края на следващата седмица гостува на втория в класирането "Септември" (Тервел).

Любопитното е, че днес със "Спартак" тренира и юношата на клуба Владислав Мирчев. Нападателят разтрогна с белгийския "Остенде" и в момента е свободен агент. Очаква се той да се опита да премине в италиански клуб.

Групата на "Спартак 1918" за мача срещу "Ботев": Славов, Марков Луго, Дончев, Ст.Иванов, Андонов, Венков, Михалев, Чипев Илчев, Димитров, Желязков, Георгиев, Костадинов, Пл.Иванов Андреев, Ганчев, Александров

 

 

Днес+