VIP2

VIP2

Местят "ВИП" на друга сцена в Бургас но заради студа в залата на Военния гарнизонен клуб представлението бе свалено. Новата дата, на която ще се играе е 22-ри януари от 19.00 часа в дома на "Лукойл Нефтохим".

Постановката, написана по световноизвестната пиеса на Ерик Богосян "Wake Up and Smell the Coffee", е първата поява на Мариян Вълев от 20 години насам на театралната сцена.

В последните години той стана народен любимец с култовия образ на Куката от "Под прикририе". Актьорът спечели уважението, одобрението и най-вече сърцата на българите с разтърсващата си емоционална откровеност и дълбока съпричастност на сложните събития в родината. И то не само със силна човешка и гражданска позиция, но и с многопластовите герои, в които се превъплъщава, като Синатра от "Лов на дребни хищници", Куката в сериалa "Под прикритие" или Красавеца от "Граница".

"ВИП"  комбинира стихийния талант нa Вълев и драматургията на Ерик Богосян по-възможно най-сполучливия начин. Именно Богосян е автор на шедьовъра "Секс, наркотици и рокенрол", който се играе пред препълнени зали по света и у нас в продължение на десетки години.

С неподправения си стил, емоционалност и доза хумор Велев отвежда зрителя на неочаквано пътуване. В постановката комедия и драма се преплитат умело, а покрай усмивките се прокрадват сериозните изводи и проблеми, за които всеки човек търси изход.  Прозренията за човешката природа са поднесени в стила на Вълев, подправени с преливащото чувство за хумор на Богосян. След "ВИП", катарзисът не само на Мариан Вълев, но и на зрителя е гарантиран.

Билети може да закупите чрез заявка на тел. 0894/ 898-098.