DSC05401

DSC05401

Международен съдия свири на Звездичка арена ще бъде част от Шампионска лига за жени. В момента тя съдийства на турнира, който се провежда на "Звездичка арена". "За първи път идвам като съдия тук и за мен е огромна чест. Чувала съм много за школата, но това, което видях, ме очарова. На много места в България съм свирила мачове, но тук условията за футбол за деца са прекрасни, теренът е отличен", сподели Димитрина Милкова.

Международната съдийка всъщност е лекоатлетка. Най-голямата й страст завинаги ще си остане тройният скок. В тази дисциплина тя е абсолютна шампионка за девойки старша възраст. Иначе за да бъде във форма и на терена, и в живота играе и тенис на корт.

Червени картони е раздавала много на мачове, но в живота би дала само на себе си.

Още в първия ден на Мини шампионска лига, която се провежда на "Звездичка Арена" в момента, Милкова свири мачовете между ДИТ-София и втория отбор на Пловдив сити и между ФК "Бъдеще" и първия отбор на Пловдив сити. През втория ден Димитрина Милкова раздава футболно правосъдие между тима на "Звездичка 1" и ДИТ-София, както и между първия отбор на Пловдив сити и "Звездичка 2".

Мини шампионска лига за родени през 2007 година се провежда в рамките на три дни, от сряда (27 юли ) до петък( 29 юли), когато са и финалите.