Karnobat4

Karnobat4

Миков за 120 г. БСП в Карнобат партийната организация в Карнобат.

Честването на юбилея събра заедно стотици членове и симпатизанти на БСП и хора с леви убеждения в местното читалище. Общинският председател на БСП - Карнобат Тодор Байчев запозна присъстващите с историята на организацията и Karnoabat12покани на сцената кандидатите за народни представители от листата на коалиция "БСП - лява България" - Атанас Зафиров, Пенко Атанасов, Тинка Желязкова, Андрей Андреев, Ваня Чечева и Георги Тодоров. В залата присъства и председателят на Областен съвет на БСП - Николай Тишев.
"БСП - лява България" отива на избори за повече справедливост – за хората на труда – физическия и интелектуалния. Повече справедливост по отношение на тяхното възнаграждение. Повече справедливост за младите, които търсят работа, за дребния и средния предприемач, който ежедневно е мачкан от по-едрите корпоративни играчи, когато политиката е дясна. Повече справедливост за младите семейства. Сигурно очакванията са много по-големи и има партии и политици, които ви обещават много повече. Но БСП е доказала през годините, че тя най-искрено и най-истински представя интересите на по-голямата част от българските граждани", каза пред събралите се в залата Михаил Миков.
Честването на юбилея продължи с празничен концерт с участието на певицата Десислава, която зарадва присъстващите с изпълнения на любими песни.