Motor2

Motor2

Мотоциклети-шедьоври пристигат във Варна

световноизвестен производител предпочита комфорта и качественото обслужване на петзвездния хотел за провеждане на събитията си във Варна.
Националната туристическа обиколка на Ducati, която е със състезателен характер, започва утре от София и ще се проведе по маршрут София – Велико Търново – Варна – Бургас – Пловдив – Банско – София с обща дължина 1896км. Във Варна състезателите ще пристигнат в четвъртък на 27.09.2012 около 15часа. Сред участващите мотоциклети са такива от ексклузивни и лимитирани серии като Ducati DIAVEL AMG Limited Edition, Ducati MULTISTRADA 1200 SPIKES PEAK, както и най-новия супербайк модел на Ducati - 1199 PANIGALE. Историята на Ducati е мечта, която започва в Болоня през 1926 г. Ducati е горд представител на италианската индустрия - същността на този стил се показва в проектирането на всеки мотор. Съблазнителни и гъвкави линии с постоянно и неостаряващото качество, които определят ненадминати стандарти.
Най-атрактивните мотоциклети в света са резултат от сериозната ангажираност на компанията към състезанията. Те са най-чистият израз на рафинираните умения, безспорния дизайн и преди всичко голямата страст към мотоциклетите.
Superbike, Monster, Streetfighter, Hypermotard, Multistrada и най-новият Diavel са модели, които в над 60 страни по целия свят доминират мечтите на най-ревностните любители на моторите.
Списъкът на нашите победи в състезания е доказателство за стойността на нашата философия на работа: в World Superbike Championship, Ducati печели 15 от последните 18 пилотски титли и 16 отличия при производителите, а в шампионата MotoGP през 2007, което по-малко от четири години след дебюта на Ducati в серията, нашият Desmosedici GP7 оглави световното класиране, както при пилотите, така и при производителите.

Днес+