Police25

Police25

Набират курсанти за академията на МВР

обявен. Кандидатите за курсанти (редовно обучение), живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР - Бургас за специалностите - "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред", "Пожарна и аварийна безопасност" следва да подават документи по образец в ОДМВР – Бургас на адрес: град Бургас, улица "Христо Ботев" № 46, в срок от 8-ми май до 23-ти май 2014 година всеки работен ден от 16.00 ч. Образци на документите се получават от дежурния постови полицай.

Кандидатите за курсанти (редовно обучение), живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас за специалността "Гранична полиция", могат да подават документи по образец в РДГП – Бургас на адрес: град Бургас, улица "Цар Асен І" № 4 в срок до 23-ти май 2014 година.

В случай, че кандидатите решат паралелно да кандидатстват по специалност "Гранична полиция" и по една или повече от другите специалности, подготвят два комплекта документи, които съответно подават на двете различни места в указаните срокове.