pechati

pechati

Над 70 събития на "Включи града"

Програмата вече е в завършен вид и може да бъде разгледана на сайта на фестивала www.vkluchigrada.com. Събитията са организирани в шест сегмента: артинсталации, уъркшопи, изложби, кино, концерти и пърформанс. Местата, на и около които ще се случват те, са: културен център "Морско казино", открита сцена "Охлюва", Терасата, Флора, Пантеона, Стената на приказките, Графична база. Всички прояви са с вход свободен, а подробна информация за всяка от тях  - място, ден, час на провеждане и кратко описание, може да бъде намерена на фестивалния сайт. Той дава възможност програмата да се разглежда както по сегменти http://www.vkluchigrada.com/bg/programa_segments, така и по дни http://www.vkluchigrada.com/bg/programa_days. 

Както миналата година, и сега в дните на фестивала, на посетителите ще бъдат раздавани книжки с програмата, които ще им помагат да се ориентират в многообразието от събития. Пред всяка една от фестивалните точки ще бъдат разположени транспаранти със събитията по дни и места. Хората, ползващи интернет през телефон или други мобилни устройства, ще могат да четат  програмата и директно през тях, като бърз и лесен достъп до нея ще им дава специално разработен QR код, който ще бъде поставен на видни места във фестивалната зона. 

И тази година посетителите ще имат възможност да събират печати за посетени събития, като наградата за посетилия най-много събития от "Включи града", ще е водолазен курс и билет за Фестивала на пясъчните скулптури.

Фестивалът "Включи града" се организира в рамките на проект на Община Бургас "Завръщане в Бургас: минало, настояще и бъдеще", договор № BG161PO001/1.1-10/2010/004, финансиран по ОП „Регионално развитие” 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие. 

"Включи града" е в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019.