photokonkurs2

photokonkurs2

Направи ремонт с "MASTERHAUS" и спечели награда

Снимките се приемат до 30-ти септември на адрес: [email protected]. Към писмото със снимката трябва да бъде прикрепена и снимка на касовия бон, който удостоверява, че материалите са закупени от магазина. В писмото трябва да бъдат написани име, презиме и фамилия на участника, адрес и телефон за връзка, дата на раждане и датата, на която е направена снимката на ремонта. Тя трябва да бъде придружена и от кратък текст, свързан със заснетия кадър.
Снимката, изпратена за фотоконкурса, трябва да отговаря на следните изисквания: 
- в кадъра от ремонта да присъства логото на "MASTERHAUS" (може да е от рекламна брошура, рекламна торбичка, нарисувано с боя и други);
- не се приемат снимки с неприлично и нецензурно съдържание;
- снимките не трябва да са по-големи от 4,5 МВ.
Най-забавните и креативни снимки ще бъдат публикувани на fasebook страницата на строителния хипермаркет, където ще започне гласуването за най-добрите 3 снимки. То ще става чрез клик на бутона на "Харесва ми" под снимката. Гласуването на страницата ще става в периода 1-10-ти октомври.
На 14-ти октомври ще бъдат обявени имената на тримата победители и ще се състои тяхното награждаване на празника в "MASTERHAUS" в Бургас, когато ще бъде празнувана годишнина на хипермаркета.
Ще бъдат присъдени три награди:
Първа награда: Canon Eos 1100 D Kit
Втора награда: Canon Power Shot D 10
Трета награда: ваучер за покупка от "MASTERHAUS" на стойност 200 лева
- размера на покупката не е от значение, от изискването на касов бон от главното условие на конкурса.