NesebarMoto3

NesebarMoto3

"Несебър мото" празнува рожден ден с плажно парти празничен маратон, който ще започне с плажното парти на Южен плаж от 10.00 часа сутринта.

Празникът ще продължи с традиционната мотообиколка по маршрута Несебър – Слънчев бряг, която стартира в 17.00 часа. В 18.00 часа най-добрите български каскадьори ще ни зарадват със стънт мото шоу на специално подготвено трасе между 18.00 и 20.00 часа.

Кулминацията на рождения ден на "Несебър мото" ще бъде нощното парти от 20.00 часа, в което ще се включат обичаните български групи "Обратен ефект", Светльо& The legends, "The pomorians" и други. Мястото на купона ще бъде емблематично заведение на Южния плаж в Несебър.

"Несебър мото" бе създаден  през есента на 2006 г. с много ентусиазъм и желание и през тези 5 години той непрекъснато се развиваше. В клуба всички сме приятели, обединени от страстта си към моторните спортове и мото туризма. Постигнахме много – организирахме първото плажно мото парти, състезание по Супермото - "Съни Бийч Гранд При", състезание по Ендуро. Гордеем се с това, че развиваме активна състезателна дейност, а доказателства за успеха ни са титли както в националния, така и в международните шампионати.  В клуба имаме много изявени състезатели, най-известният от които е Росен Тончев – носител на национални и международни награди. На всички членове и приятели на "Несебър мото" искам да пожелая преди всичко здраве, успехи и да запазят младежкия си дух. Каним всички на рождения ден тази събота, за да покажем как умеем да се забавляваме", сподели председателят на "Несебър мото" Милен Манолов, който зае председателския пост след  Атанас Терзиев.