"Несебър" посреща "Дунав" на свой терен

Всички взели участие в победния мач при гостуването на "Волов" - Шумен са възстановени с изключение на Костов, който тренира при облекчен режим. След съботната тренировка отборът се прибира на лагер в базата си на Градския стадион.

 

Ст.треньорът Георги Василев сподели, че след мача в Шумен настроението в отбора е приповдигнато и се усеща амбицията за победа над временния водач в класирането. Василев смята, че това е първият от "мачовете на истината", от който ще проличи не само нагласата, но и готовността на отбора за атака на челно класиране даващо възможност за промоция в елита. "Ние смятаме "Дунав" за уважаван съперник, но ще направим всичко което и по силите ни,като спортно техническо ръководство и футболисти, за да спечелим тази среща. Още повече, че другият ни пряк  конкурент - "Калиакра", ни диша "във врата" при положение, че има мач по-малко", заяви в заключение Василев.

Целият помощен персонал е мобилизиран да придаде още по-благоустроен и хигиенизиран вид на стадионната база, която се подготвя като за спортен празник. Органите на реда са в готовност за обезпечаване на специалния сектор, отреден за феновете на "Дунав", които досега не са създавали безредици на стадиона.

Максим Момчилов