Коледарчетата поздравиха ръководството и служители на дирекцията. Снимки ОД на МВР

Коледарчетата поздравиха ръководството и служители на дирекцията. Снимки ОД на МВР

Нетърпеливи коледарчета поздравиха бургаски полицаи. 17 дни преди Рождество Христово, децата от градина "Раковина" създадоха празнично настроение и зарадваха с изпълненията си ръководството и служителите на Областна дирекция на МВР в Бургас.

Малчуганите, облечени в традиционни носии, подкрепяни от "нежните цветя" на група "Морски звезди", изпълниха коледарски песни и наричания за най-прекрасния зимен празник. С пожелания за здраве, щастие и берекет коледарчетата дариха много усмивки и добро настроение на служителите на реда, които преди всички бургазлии имаха привилегията да отворят символично "дома си" за светлите християнски традиции и чистите детски наричания. 

Под зоркото око на директора на детска градина "Раковина" - г-жа Димитричка Господинова и триото дами, грижещо се за благополучието на група "Морски звезди" - Александра Бояджиева, Криси Стефанова и Велина Трифонова, малчуганите без притеснение и с много ентусиазъм завършиха коледното тържество с кръшно българско хоро, като заслужиха аплодисментите и одобрителното насърчение на бургаските служители на реда.

В края на празненството децата се почерпиха с бонбони и други сладки изкушения, а директорът на ОДМВР - Бургас старши комисар Калоян Калоянов и началниците на Районните управления от региона ги изненадаха с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния партньор на полицейската дирекция в редица благотворителни инициативи.

Тържеството на коледарчетата от детска градина "Раковина", което за седма поред година радва служителите в ОДМВР – Бургас, завърши с традиционната снимка пред крайморската дирекция, с която малчуганите да си спомнят за първото си посещение в официалната институция. 

Галерия