DSC_4477

DSC_4477

Николов: Гласувам за просперитета на Бургас малко време и да дойдат и гласуват. Гласувам за ускореното развитие на Бургас. Бургазлии да се гордеят, че гласуват за своя град, а тези които не са  тук, да съжаляват. С това искренно изповядване кандидат-кметът за трети мандат на община Бургас - Димитър Николов отговори на въпросите на репортерите.DSC_4439

Николов, придружен от съпругата си Гергана, влезе в двора на Професионална гимназия по транспорт в 10.40 ч. Така погледнато, според предварителната информация, семейство Николови дойде по-рано. Търпеливо, въздържано, както винаги усмихнат и любезен, Николов изчака виещата се опашка пред стаята, която трябваше да гласува. На крака го посрещна една от членките на избирателната комисия на секция 250. Медиите и Николов влязоха в истинско "състезание" по снимане. Гилдията не спираше да го снима, а той им върна с жеста, като също ги снима.
След като си пусна бюлитините в урните за местни избори и за националниен рефередум, Николов сподели публично: "Тази година бюлетините са по- твърди. Успешна работа", пожела на излизане Димитър Николов.

Галерия