Apok1

Apok1

Отлагат "Апокалипсис кога?", връщат пари за билетите

Това е най-новата постановка в репертоара на Общински драматичен театър - Кюстендил. Технически са причините за отлагането на гостуването. Спектакълът ще бъде представен в Бургас през есента. Точната дата все още не е ясна.

Зрителите, които са закупили билети за 30-ти юли ще могат да ги върнат на касата на Операта и да получат парите си обратно. Тези, които държат да гледат театралното представление, могат да запазят билетите си и да ги заверят за следващата дата.

"Апокалипсис кога" разказва историята на кредитна инспекторка на възраст около 40-те, която бленува мъжа на мечтите си. Толкова е самотна, че съзира мъжа на живота си в свой клиент, който видимо не се справя, тегли кредит след кредит, но в замяна на това е симпатяга...

Заклет екозащитник лежи безстрашно пред багерите, за да спаси последните останали територии с несъсипана природа. Там е смел, но не и в сърдечните дела - нужна му е цяла година, за да накара съседката си да погледне с женско око към него. Тя пък е безработна, но тъй като всички говорят за края на света, предпочита да лежи и да го чака.Apok
Ей такива истории се случват с героите от спектакъла "Апокалипсис, кога?". Диана Любенова е в ролята на кредитната инспекторка Боряна. Естрадният и оперен певец Орлин Горанов, който дебютира в киното с "Мисия Лондон", сега ще направи и прощъпалника си в театъра като жонглиращия с парите Иван. В другата двойка ще разпознаем актьорите Мариан Бачев (Християн) и Вяра Зайкова (Ева).
Четиримата герои минават през любов и разочарования, но публиката ще се забавлява.Пиесата е написана специално за тях и кюстендилския театър от Мирослав Милков, Йордан Колев и Тодор Карагяуров, трима от сценаристите на "Шоуто на Слави". Постановката е на Борис Панкин, музиката е написал Евгени Господинов, а сценографията е на Петър Митев.