DSC_5377

DSC_5377

"Петлите" хвърлиха ръкавицата. Искат шоу в зала "Младост"

с голям концерт в спортна зала "Младост". Досега изявите на формацията бяха в Дома на "Лукойл Нефтохим", сега обаче те са решили да се представят пред 1000 зрители. Толкова души събира залата.

В спектакъла ще ги подкрепят напълно безвъзмездно Иван Притъргов, чиято песен "Родени без любов" стана и название на националното турне на "Петлите", което за втора година обиколи страната, Георги Дюлгеров - един от участниците в тв формата "Гласът на България", Деян Неделчев, познат от близкото минало с изявите си на поп сцената, а сега и с парчето "Икебана", Соня Иванова, която изпя "Да бъдеш гербер не е лесно", танцова формация "Бляк стайл", както и Ивана, възпитаничка на Пени Ставрева.

Спектакълът обещава да е бляскав и зареждащ. Усилията на ръководителя на формацията, Георги Димитров, са да напълни залата и да покаже за пореден път таланта на децата, лишени от родителски грижи, които танцуват в "Петлите".

"Това е един социален проект и ние винаги ще стоим зад него", каза д-р Лорис Мануелян - зам.-кмет по здравеопазване и социални дейности в община Бургас. Общината предоставят безвъзмездно залата за концерта и осигурява логистична подкрепа, както и рекламни площи.

"Радвам се, че "Петлите" имат нужда от нашата подкрепа. За пореден път участвам в техен концерт. Обещавам, че ще помогна и като рекламирам техните прояви", каза Георги Дюлгеров.

Билети се продават до Часовника, както и на касата на зала "Младост" в деня на концерта. Цената е 10 лева за възрастни и 5 лева за деца.

Текст Десислава Георгиева

Снимка архив Chernomorie-bg