DSC_3172

DSC_3172

"Петлите" събират приятели за 5-я си рожден ден

За да ги подкрепят, с тях на сцената ще излязат приятелите им - певците Поли Паскова, Иван Притъргов, клуб "Сезони"; огнено и светлинно шоу "F4", магическо шоу "Зайн".

Пътят  на "петлетата" започва от "представленията" в коридора на дома  "А.Г.Коджакафалията" през 2006 година, за да стигне това лято до съвместното представление с трупата на Нешка Робева. Амбициозните млади актьори изправиха на крака  2000 зрители в Летния театър.

Първите си дрехи малките  таньори  шият сами  от парчета плат, които събират, обикаляйки по шивашките ателиета.На юбилейния концерт част от ефектните костюми са дело на дизайнерката Зорница Петкова, бивша съпруга на Йордан Динев.

След 5 г. те вече имат национално турне със затрогващото име "Родени без любов" по песента на Иван Притъргов и подкрепата на десетки спонсори, бургаските медии и институции, повярвали в мечтата на танцуващите сираци за социална интеграция.  50-членната трупа, обиколи страната и развълнува хиляди.

Своят рожден ден "Петлите" искат да отпразнуват с бургаската публика, затова канят своите почитатели на 2 декември (петък) в 18 часа в залата на Дома на НХК. Билетите по 5 лева ще се продават през целия ден в НХК.