Изложбата ще бъде открита на 16-ти юли

Изложбата ще бъде открита на 16-ти юли

Изложба с корици на списания "Виж" ще бъде подредена в галерия "Георги Баев". Тя е част от програмата на шестото издание на "Burgas International Film Fest", който ще се проведе от 16-ти до 23-ти юли в Бургас. "ВИЖ! Първите сто" обединява работи на утвърдени имена, на креативни личности, около които тепърва ще има повече шум, на хора, които с лекота променят амплоато и начина си на изразяване. Подредени една до друга, кориците подсказват, че добрите идеи не застиват на едно място, а визуалното и словесното не е нужно да са във война.

Фотографията и илюстрациите, които ще видите, често излизат от първоначалната си роля: кориците не са само важната първа среща на читателите с тематичните броеве, но техните автори са някои от най-интересните и разпознаваеми артисти в страната.

По време на откриването ще ви предложим допълнително да се разходите между миналото и настоящето на "Виж!" – всички броеве от деветгодишната ни история ще бъдат налични на място.

Участват Андреа Попйорданова, Антон Георгиев, Бетино Асса, Борис Праматаров, Борислава Караджова, Вероника Белчева, Виктория Георгиева – Mouse, Владимир Василев, Вяра Бояджиева, Георги Стоянов, Димо Шехларски – Dilom, Евгения Николова, Жана Миткова, Иван Москов, Иван Богданов, Кирил Пейчев, Мариана Сърбова, Мария Налбантова, Мария Съботинова, Мила Лозанова, Мила Янева-Табакова, Мира Мирославова, Михаил Новаков, Николай Грозни, Никола Михов, Росица Ралева, София Димитрова, Станислав Беловски, Теодор Георгиев, Тихомир Стоянов, Трендафила Трендафилова, Христо Йорданов, Ясен Згуровски, Blood Becomes Water.

Изложбата с корици на списанието ще бъде открита на 17-ти юли от 19.00 часа.