DSC_3172

DSC_3172

Поли Паскова и Иван Притъргов пеят за рожден ден на "Петлите"

ще се качат още огнено шоу "F4", децата от клуб "Сезони" при читалище "Пробуда" Бургас, както и самите "Петли". Формацията наброява 40 деца, половината от които са от дома-интернат "Александър Георгиев - Коджакафалията". В началото на музикалния спектакъл ще бъде завъртян филм за децата от състава, заснет по време на репетиции, зад кулисите, по време на първото им национално турне, което се проведе това лято в цялата страна.

"По случай рождения ни ден ще раздаден 70 плакета на фирми, които ни подпомагат финансово през всичките тези години, на медиите, които ни подкрепят от самото начало на създаването на формацията, на наши приятели, които са винаги до нас", каза ръководителят на "Петлите" Георги Димитров.

Децата ще се качат на сцената с нови костюми, изработени специално за концерта. 37-те сценични тоалета са ушити от Сребрина Славова. За 12 от тях плата е осигурен от Зорница Петкова, която е измислила и моделите, по които да бъдат изработени. Средствата за костюмите са от финансовата помощ, която им оказа Нешка Робева. Георги Димитров и деца от "Петлите" участваха активно в организирането на спектакъла на трупата на Нешка Робева това лято в Бургас, както и в продажбата на билетите, изработването и раздаването на рекламните материали. В знак на благодарност за свършената работа, бившата треньорка на националния отбор на България по художествена гимнастика, им дари 4600 лева. "С тези средства ушихме костюмите за концерта, купихме уредба за репетициите на децата, регистрирахме НПО "Усмивка", с което ще работим в помощ на "Петлите" и заведохме децата за един уикенд във Влас", отчете разходването на парите Георги Димитров.

Той се надява, че на 2-ри декември залата в "Лукойл Нефтохим" ще бъде пълна и стотици бургазлии ще аплодират талантливите деца. Цената на билета ще е 5 лева. Билетите ще се продават на място вечерта на концерта.

Сред медийните партньори на концерта е и Chernomorie-bg.