vasil-levski

vasil-levski

Поп и рок музиканти пеят за Васил Левски когато от 20.00 часа ще започне концерта в подкрепа на реализацията на българския игрален филм "Василъ Лѣвскій" на режисьора Максим Генчев. Организатори са Асоциация Българска кинокласика и култура, със  съдействието на Община Бургас.

В лайва участие ще вземат група "Петте сезона" с ръководител Стефан Диомов, Стефан Илчев, рок група "Силует", Васко Кръпката и "Подуене блус бенд", бургазлийката Красимира Иванова, вокални групи "Точно време" - Бургас и "Слънчев ритъм" - Поморие, рок група "Taking Heed" от Плевен. За зрителите ще има и демонстрации от прабългарска школа за оцеляване "Бага Тур".

На 27 юли феновете могат да се срещнат с част от екипа на филма в Летния театър от 10 до 17 часа.

Билетите за концерта са на цени от 5 и 10 лева. Могат да се закупят от билетен център на Летен театър Бургас (до община Бургас), билетния център на театъра (до община Бургас), на алеята пред Летен театър Бургас, както и в интернет.

По време на събитието, чрез томбола, ще бъдат изтеглени имената на десет души, които ще имат възможност да присъстват на един снимачен ден от филма.