DSC_3919

DSC_3919

Правилната стойка води до отслабване

от 14.00 до 15.30 часа в зала 2 на холистичен център "Магнолия" в Бургас, в рамките на инициативата Ден на отворени врати, която ще се проведе през цялата събота.

Това се прави за първи път в центъра, а целта е да се покажат поне част от курсовете и практиките, които се предлагат там. Така всеки, който е решил да опита един или друг начин да промени себе си, да усъвършенства тялото и ума си може да го направи утре напълно безплатно.

"Ние не се грижим правилно за себе си, за тялото си. Не знаем как да дишаме, как да се храним, как да се движим правилно. Чрез курсовете, които предлагаме даваме шанс на хората, които искат да направят промяната със себе си да изберат най-подходящия за тях", сподели създателката на центъра Соня Никова.DSC_3928

В рамките на Ден на отворени врати бургазлии ще могат да се включат в уроците по паневритмия с Росица Чиликова, да опитат хатха йога от Хималаите с Димитър Карагьозов, да научат първите движения по карате до шотокан за деца и за възрастни с Румен Петров, да се запознаят със сакрална архитектура на тялото със Стойка Терзиева, да научат що е то физикална и ментална радиестезия от Ирина Войнова, да чуят лекцията за здравословното хранене и да дегустират храни, приготвени по здравословен начин от Георги Славов и Слави Славов или да видят как протича курса по йога за бременни, ръководен от София Проданова.