IMG_1058-1

IMG_1058-1

Пречистването на организма забавя стареенето

на първата си среща с жители на Несебър. Той представи основни направления на съвременната природна медицина. Едното е как да се лекуваме, хранейки се със здравословни храни. Второто е как да се лекуваме, използвайки целебните билки. Третото е как да се лекуваме, използвайки соковете на лечебните храни. И четвъртото е, как да забавим стареенето, пречиствайки регулярно организма си.

Някъде около 30 на сто от заболяванията са се лекували с природна медицина, след като не е бил постигнат резултат със съвременната медицина, например високото кръвно налягане. За високото кръвно не само в България, а и в света няма лекарство, което да лекува, то само тушира проблема.

А това е опасно, защото ако не си пиеш лекарствата, вследствие на високото кръвно има две опасни заболявания – инсулт и инфаркт, информира професорът. За разлика от съвременната медицина днешната природна медицина лекува високото кръвно налягане с лекарства, в които участват само продукти, свързани с храненето. Мермерски сподели, че зад всяка негова рецепта стои човек, който се е излекувал.

Най-известният български фитотерапевт, който е помогнал на хиляди хора да намерят изцеление от болестите без химия, ще говори днес пред несебърската общественост в зала "Мелсас" от 17 ч.

Текст Максим Момчилов